ΒΙΚΟΣ: Δυναμικό παρών στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με τη δύση του ηλίου το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Οκτωβρίου, θα δοθεί από το Λευκό Πύργο η εκκίνηση του 4ου Διεθνούς Ημιμαραθώνιου “Thessaloniki Night Run”, που διοργανώνει ο Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. θα βρίσκεται εκεί για να ενισχύσει την προσπάθεια, να δροσίσει και να ενυδατώσει τους δρομείς και όλους τους συμμετέχοντες με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΒΙΚΟΣ».

Πρόκειται για μια μοναδική αθλητική διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού για πρώτη φορά όλοι οι αγώνες διεξάγονται νύχτα. Το “Thessaloniki Night Run” περιλαμβάνει δύο δρομικά αγωνίσματα: τον «Ημιμαραθώνιο Δρόμο» και το «Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ». Ο θεσμός έχει λάβει φέτος τεράστιες διαστάσεις, με ρεκόρ συμμετοχών –μέχρι στιγμής περισσότεροι από 20.500 δρομείς από 53 χώρες– και με 33 συνεργαζόμενους φορείς υποστήριξης. Ο αγώνας το βράδυ του Σαββάτου υπόσχεται την κορυφαία αθλητική εμπειρία και μοναδικές συγκινήσεις για τους συμμετέχοντες, σε μια διοργάνωση που θα «φωταγωγήσει» με τις υψηλές επιδόσεις και τη λάμψη της ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΒΙΚΟΣ» με μήνυμα «Στηρίζουμε τον Αθλητισμό», ενισχύει μία ακόμη σημαντική αθλητική πρωτοβουλία. Με ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα υγείας, ευεξίας και φυσικού τρόπου ζωής, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της άθλησης στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης καθημερινής δραστηριότητας.

Σημείο συνάντησης και αφετηρία του 4ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου είναι ο Λευκός Πύργος, ενώ για εκείνους που θα συμμετάσχουν στο «Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.», σημείο εκκίνησης είναι το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ