Ο Δεσμός εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Δεσμός για τους Νέους»

Το καλοκαίρι που πέρασε, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους για τους Έλληνες και στήριξαν την διαδικτυακή εκστρατεία Greek Crowdfund. Χάρη στις δωρεές 13.885 συνανθρώπων μας, συγκεντρώθηκε το ποσό των 289.152€, προκειμένου να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας μέσω του Δεσμού, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του εμπνευστή της εκστρατείας, Thom Feeney.

Ο Δεσμός είναι σε θέση να ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους», μέσω του οποίου, θα στηρίξει κοινωφελείς οργανισμούς της Ελλάδας να προσλάβουν για ένα χρόνο έως 18 νέα άτομα, που αυτή τη στιγμή είναι άνεργα. Ο σκοπός του προγράμματος είναι διπλός: να προσφέρει επαγγελματική εμπειρία στη νέα γενιά, ενώ παράλληλα να ενισχύσει σημαντικά το έργο των κοινωφελών οργανισμών της χώρας.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Δεσμού!

Με τη νεανική ανεργία να βρίσκεται στο 48,3% τον Ιούνιο του 2015 και να ακολουθεί ανοδική πορεία, καθώς οι συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας συνεχίζουν να κλιμακώνονται, φιλοδοξούμε το πρόγραμμα «Δεσμός για τους Νέους» να αποτελέσει τη βάση για την άρτια επαγγελματική κατάρτιση και ένταξη νέων στο χώρο της κοινωφελούς προσφοράς, αλλά και οδηγό για την έναρξη ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος που αποσκοπεί στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας και την υποστήριξη των κοινωφελών οργανισμών της χώρας μας, επενδύοντας στο σημαντικότερό τους κεφάλαιο, τους ανθρώπους τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ