AIG: Στηρίζει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το Private Client Group της AIG στήριξε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, χορηγώντας μια σειρά διαλέξεων με θεματικό άξονα τη σύγχρονη τέχνη, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του έτους, σε επιμέλεια της Συμβούλου Σύγχρονης Τέχνης, Αφροδίτης Γκόνου.

Η πρώτη προσκεκλημένη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης ήταν η Alia Al Senussi, Πρόεδρος της Tate Young Patrons και εκπρόσωπος του Συμβουλίου Υποστηρικτών της Tate, σε μια ομιλία με θέμα «Τέχνη και Χορηγίες: Νέα Παγκόσμια Μοντέλα», η οποία πραγματοποιήθηκε τον Μάιο. Η δεύτερη ομιλία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο με καλεσμένο ομιλητή τον Chris Dercon, Διευθυντή της Tate Modern Gallery, με θέμα «Το Μουσείο του Μέλλοντος».

Η συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης πραγματοποιείται για δεύτερο χρόνο στο πλαίσιο υποστήριξης πρωτοβουλιών για την τέχνη που υλοποιεί το Private Client Group, το ασφαλιστικό πρόγραμμα της AIG για ιδιώτες με περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας. Το Private Client Group προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για ασφάλιση ιδιωτικών συλλογών, κατοικιών, σκαφών και αυτοκινήτων σε κατά παντός κινδύνου βάση, με καλύψεις και υπηρεσίες πέραν των συνηθισμένων της αγοράς.

Η κα Σωτηρία Μαράκη, Personal Property Manager, South Zone EMEA, AIG, σχολίασε σχετικά: «Για την AIG το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έχει εξελιχθεί σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό συνεργάτη. Θαυμάζουμε το έργο που επιτελεί και είναι μεγάλη μας χαρά αλλά και τιμή να συνδέσουμε το όνομά μας με τη σειρά ομιλιών που διοργανώνει για τη σύγχρονη τέχνη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στο κοινό του να γνωρίσει καλύτερα το Private Client Group και τις υπηρεσίες του.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ