UNCLE BEN’S: Αρωγός στην ελληνική οικογένεια

Με αρωγούς τους καταναλωτές και το προσωπικό της εταιρίας Mars Hellas, το ρύζι UNCLE BENS®  κατόρθωσε για μία ακόμη φορά να σταθεί κοντά στην ελληνική οικογένεια σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η ενέργεια κοινωνικής προσφοράς με τίτλο «30.000 Μερίδες Αγάπης», που διήρκησε ένα μήνα (24/08 μέχρι 25/09) και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Μπορούμε, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Ελλάδα της κρίσης απέδειξε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί και θέλει να στηρίξει πρωτοβουλίες με βαθιά κοινωνική ευαισθησία, όπως αυτή του UNCLE BENS®.

Ειδικότερα, το UNCLE BENS®, σε συνεργασία με την οργάνωση Μπορούμε για την αξιοποίηση του δικτύου συνεργασιών της οργάνωσης σε όλη την Ελλάδα, προσέφερε «30.000 Μερίδες Αγάπης» σε 2.000 ελληνικές οικογένειες, στηρίζοντας 12 Δήμους στην περιοχή της Αττικής και στις μεγαλύτερες πόλεις της Περιφέρειας.

Στη μεγάλη κινητοποίηση του καταναλωτικού κοινού, συνέδραμαν και οι εργαζόμενοι της  Mars Hellas, οι οποίοι σε εσωτερική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας συμμετείχαν ενεργά σε δραστηριότητες μέσα από τις οποίες «κέρδισαν» επιπλέον 1.000 μερίδες ρύζι UNCLE BENS® υπέρ της οργάνωσης Μπορούμε και των κοινωφελών φορέων που στηρίζει.

Σε συνέχεια αυτής της συγκινητικής ανταπόκρισης καταναλωτών και προσωπικού, τόσο το ρύζι UNCLE BENS®, όσο και η εταιρία Mars Hellas γενικότερα, εμμένουν πιστοί στην κοινή δέσμευσή τους να βρίσκονται κοντά στην ελληνική οικογένεια, μέσα από πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Άλλωστε, εδώ και 58 χρόνια, το ρύζι UNCLE BENS® υπηρετεί με συνέπεια και σεβασμό την ελληνική οικογένεια, προσφέροντας προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και καινοτομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ