Η Ideal Standard στην 8η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων

Η Ideal Standard, ως χορηγός των δραστηριοτήτων του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής για το έτος 2014-15, συμμετείχε στα εγκαίνια της 8ης Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Μουσείο Μπενάκη, με αξιοσημείωτα μεγάλη επιτυχία.

Πάνω από 1.400 επισκέπτες – αρχιτέκτονες, λάτρεις των εφαρμοσμένων τεχνών και δημοσιογράφοι – είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση των αρχιτεκτονικών προτάσεων νέων Ελλήνων δημιουργών που επιλέχθηκαν από την επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι αρχιτέκτονες Ανδρέας Γιακουμακάτος, Δημήτρης Ησαΐας, Μιχάλης Μανιδάκης, Κώστας Μωραΐτης και Διονύσης Σοτοβίκης.

«Η Ideal Standard είναι μια εταιρία που έχει ως άξονες τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και την καινοτομία. Ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο, είναι στρατηγική μας επιλογή να στηρίζουμε ενέργειες που αποσκοπούν στην προαγωγή και ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής σκέψης και παραγωγής, θεωρώντας ότι αποτελούν τους σημαντικότερους ίσως μοχλούς ανάπτυξης για το μέλλον» ανέφερε σχετικά ο κ. Αλέξης Κιτρομιλίδης, Marketing Manager της Ideal Standard Ελλάδας.

Η κριτική επιτροπή της 8ης Biennale επέλεξε φέτος να προβάλλει 59 συνολικά μελέτες, οι μισές εκ των οποίων είναι υλοποιημένες και οι άλλες μισές όχι, γεγονός που προφανώς αντικατοπτρίζει την στασιμότητα της οικοδομικής παραγωγής. Από τα μη υλοποιημένα έργα ένα σημαντικό ποσοστό αποτελείται από συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς, οι οποίες μέσω της Biennale αποκτούν μία δεύτερη ευκαιρία δημόσιας παρουσίασης.

Η 8η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων θα διαρκέσει έως τις 8/11/2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ