Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» αποκλειστικός χορηγός της παράστασης «Πρίγκιπας και Φτωχός»

Ένα διαχρονικό παραμύθι ζωντανεύει φέτος στη σκηνή για τους μικρούς φίλους, με την υποστήριξη του Κρις Κρις «Τόστιμο!». Το βραβευμένο brand της ELBISCO είναι αποκλειστικός χορηγός της παιδικής παράστασης «Πρίγκιπας και Φτωχός», η οποία παρουσιάζεται από τις 18 Οκτωβρίου στη νέα, ειδικά διαμορφωμένη θεατρική σκηνή «Αβάκιο – Παιδικό Στέκι» (Πολυχώρος Ιεράς Οδού 7 -11).

Το κλασσικό έργο του Marc Twain, ανεβαίνει σε κείμενα και σκηνοθεσία  Κέλλυς Σταμουλάκη, σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με έναν 15μελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών. Στον κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται η Κωνσταντίνα και η Μελίνα Κανά, ενώ το ρόλο του Λόρδου Χέρτφορντ ερμηνεύει ο Τάσος Χαλκιάς.

Το «Πρίγκιπας και Φτωχός» είναι ένα παραμύθι που αγγίζει την παιδική συνείδηση και συμβάλει στη διαδικασία κοινωνικοποίησης, προβάλλοντας τη διάκριση εννοιών, όπως η αλήθεια και το ψέμα, η δικαιοσύνη και η αδικία.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες της παράστασης θα έχουν το δικό τους κέρασμα από το Κρις Κρις «Τόστιμο!». Επίσης, οι πιο τυχεροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση και άλλα δώρα, που θα διανεμηθούν με διαγωνισμούς και κληρώσεις στη σελίδα του Κρις Κρις, στο Facebook https://www.facebook.com/KrisKrisGr.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 και τις Κυριακές στις 12.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ