Η Chiquita στον Ladies Run 2015

Για 4η συνεχή χρονιά η μπανάνα Chiquita, υποστήριξε τον αγώνα Ladies Run 2015, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/10, με αφετηρία τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Η Chiquita είναι το επίσημο ενεργειακό snack του αγώνα από την έναρξη του θεσμού, ο οποίος και φέτος είχε φιλανθρωπικό σκοπό, την ενίσχυση του σωματείου «Δεσμός».

Γυναίκες όλων των ηλικιών, επέλεξαν απόσταση των 5 ή 10 χλμ και έτρεξαν στην καταπράσινη διαδρομή του Λαιμού της Βουλιαγμένης.

Η Chiquita, περίμενε όλες τις δρομείς στον τερματισμό και φρόντισε για την αναπλήρωση της ενέργειάς τους, μοιράζοντας μπανάνες Chiquita, το αγαπημένο υγιεινό, ενεργειακό σνακ των δρομέων αντοχής, που είναι απαραίτητες για την ομαλή αποκατάσταση του μυικού συστήματος.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή. Αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ