Επιτυχές το Βίκος Street Relays

Το «Βίκος Street Relays» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015, στο λιμάνι του Πειραιά, στη Μαρίνα Ζέας και επισφραγίστηκε με ενθουσιασμό και επιτυχία.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, μαζί με περισσότερους από 3.000 ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενθάρρυναν τους νεότερους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην πανέμορφη Κυκλική Διαδρομή κατά μήκος του λιμανιού. Συγκινητική ήταν και η στιγμή της συμμετοχής και του ενθουσιασμού των μικρών παιδιών, ηλικίας 3-13 ετών, που πήραν μέρος στα Kids Relays.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος στους αγώνες σκυταλοδρομίας «Βίκος Relays» υποστήριξαν με τη συμμετοχή τους το ίδρυμα για την προστασία ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», αποδεικνύοντας πως η συνεργασία και ο αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν, προσφέροντας διασκέδαση, χαρά και χαμόγελα.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ονομαστικός χορηγός, με το μήνυμα «Στηρίζουμε τον Αθλητισμό», ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σκυταλοδρομία στην πόλη του Πειραιά και έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό να λάβουν μέρος σε αυτή τη νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων δρόμου.

Την εκκίνηση των αγώνων έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος με την παρουσία του ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες. Συνολικά, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ