Η Links of London υποστηρίζει τον αγώνα Ladies Run

H Links of London, υποστηρίζοντας δυναμικά ότι το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα μπορούν να συνυπάρξουν με το στιλ, έδωσε δυναμικό παρών την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, υπογράφοντας τα μετάλλια των νικητριών και προσφέροντας σε όλες τις συμμετέχουσες το αγαπημένο και συλλεκτικό βραχιολάκι Ladies Run 2015”.

Ακολουθώντας πιστά την τριετή παράδοση και θέλοντας να προβάλει τις αξίες του κλασσικού αθλητισμού, η Links of London προσκάλεσε 4 Ambassadors με αθλητικό πνεύμα να στηρίξουν την ενέργεια αυτή. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη, δημοσιογράφος, η Σόνια Καζόνι, Brand Manager του περιοδικού People και οι fashion bloggers, Αλεξάνδρα Δράκου και Φιλιώ Μέτση, φορώντας το αγαπημένο βραχιολάκι της Links of London σε φούξια απόχρωση, έτρεξαν με πάθος, στηρίζοντας έμπρακτα το σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ».

Το αποκλειστικό Ladies Run βραχιολάκι της Links of London, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2012 σε μωβ χρώμα, το 2013 σε πορτοκαλί, και το 2014 σε ανοιχτό μπλε, έγινε για τέταρτη χρονιά το σύμβολο του «ευ αγωνίζεσθαι» και του στιλ για τις εκατοντάδες Lady Runners που με συνέπεια προσέθεσαν ήδη το τέταρτο βραχιολάκι στη συλλογή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ