Η σκυτάλη στον Πειραιά με τα Kinder+Sport Kid’s Relays

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το Kinder+SPORT υποστήριξε τις φετινές Σκυταλοδρομίες Δρόμου Vikos Street Relays και συγκεκριμένα τους παιδικούς αγώνες Kids Relays, που πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015.  Η δημοφιλής διοργάνωση, που αποτελεί μια μεγάλη γιορτή της ομαδικότητας και του αθλητισμού, συγκέντρωσε φέτος πάνω από 1.250 συμμετοχές, ενισχύοντας το Ίδρυμα για την προστασία ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν». Επιπλέον, στην ειδικά διαμορφωμένη Μαρίνα της Ζέας συναγωνίστηκαν περισσότερα από 470 παιδάκια ηλικίας 4 έως και 12 ετών, που έτρεξαν σε ομάδες των δύο ή των τεσσάρων, αποδεικνύοντας πως η συνεργασία και ο αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν, προσφέροντας διασκέδαση, χαρά και μία ζωή γεμάτη κίνηση!

Τα Street Relays Greece αποτελούν μία πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών στο τρέξιμο και την κολύμβηση, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, ενώ για πρώτη φορά ταυτίζουν την αρμονική συνύπαρξη του αγωνιστικού και μαζικού αθλητισμού. Ταυτόχρονα, τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων στα Street Relays διατίθενται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων, ενώ η φιλοσοφία να διεξάγονται σε κεντρικά σημεία και σε κυκλικές διαδρομές, δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία εορταστικής και ψυχαγωγικής ατμόσφαιρας, σαν μία μεγάλη αθλητική γιορτή. Η συνεργασία αποτελεί το σύνθημα της δυναμικής της οργάνωσης και μεταφέρει το μήνυμα του αθλητισμού, της αλληλεγγύης και της ομαδικής συνεργασίας από πόλη σε πόλη.

Το πρόγραμμα Kinder+SPORΤ στήριξε φέτος δυναμικά τις παιδικές σκυταλοδρομίες δρόμου του Πειραιά, στοχεύοντας να μυήσει τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής και να περάσει το ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση μαζί. Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, η  Αργυρή Ολυμπιονίκης στο Πόλο και Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Ελλάδος, Βούλα Κοζομπόλη, ως Πρέσβειρα των αξιών του Kinder+SPORT και του αθλητισμού, η Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, αλλά και μια σειρά από γνωστούς αθλητές, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, έδωσαν το δυναμικό παρόν, εμψύχωσαν τα παιδάκια και στάθηκαν ως σημεία αναφοράς για την αλλαγή των μικρών παικτών κάθε ομάδας. Παράλληλα, όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν, έλαβαν το υλικό του αγώνα μέσα σε μία όμορφη τσάντα Kinder+SPORT και από ένα αναμνηστικό μετάλλιο για να τους θυμίζει να βρουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν, ώστε να ζουν μια ζωή γεμάτη κίνηση.

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager της Ferrero Greece, ανέφερε σχετικά: «Είναι χαρά και τιμή να συμμετέχουμε με το πρόγραμμα Kinder+SPORT στο φετινό Street Relays του Πειραιά, μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με τόσους συμμετέχοντες και υποστηρικτές, που προωθεί την ομαδικότητα και τον αθλητισμό ταυτόχρονα, τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδάκια. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά των παιδιών μας και να αποδείξουμε μέσα από αυτή τη μεγάλη γιορτή ότι αθλητισμός σημαίνει φιλία, συνεργασία, οφέλη για την υγεία και το σώμα και διασκέδαση μαζί!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ