Η adidas «έτρεξε» στο Ladies Run

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, η adidas, συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στο Ladies Run μαζί με περισσότερες από 900 runners! Γυναίκες από το χώρο του αθλητισμού, της μόδας και των media καθώς και όσες αγαπούν το τρέξιμο, έδωσαν τα δικά τους #boostathens vibes στις δύο διαδρομές των 5χλμ και 10 χλμ.

Η adidas βρέθηκε στο σημείο προθέρμανσης, εκκίνησης, τερματισμού αλλά και σε κάθε βήμα των runners που αγωνίσθηκαν φέτος για τον κοινωφελή σκοπό του σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ».  Το σήμα της εκκίνησης έδωσαν οι αθλήτριες Ελισάβετ Πεσιρίδου, πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 100μ. εμπόδια, και Αναστασία Μαρινάκου, κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 3000μ. νεανίδων.

Το επίσημο Running t-shirt του αγώνα σχεδιάστηκε και φέτος με πρωτοποριακή διάθεση από την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών.  Φυσικά από τον αγώνα δεν έλειπε το καλύτερο running παπούτσι, το νέο ULTRA Boost της adidas, που έδωσε ατελείωτη ενέργεια καθόλη τη διάρκεια του αγώνα στηρίζοντας τις runners σε κάθε σημείο της διαδρομής. Παράλληλα, όλες οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ULTRA Boost αλλά και να δουν από κοντά τις νέες Stella McCartney & Running συλλογές της adidas, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της adidas στον Αστέρα. Οι νικήτριες των 5 & 10 χλμ κέρδισαν running εξοπλισμό της κορυφαίας εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ