Οι λύσεις της ESET προστατεύουν το ΚΕΘΕΑ

Για άλλη μία χρονιά, η ESET® χορήγησε 400 άδειες ESET Endpoint Antivirus στο πλαίσιο υποστήριξης της δράσης του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – www.kethea.gr) εξασφαλίζοντας την προστασία του δικτύου  του οργανισμού (υπολογιστές,servers, smartphones & tablets) ενάντια σε όλες τις απειλές και διαφυλάσσοντας τα πολύτιμα δεδομένα του από υποκλοπές. Η λύση ασφαλείας της ESET προσφέρει κάλυψη των αναγκών του ΚΕΘΕΑ σε 100 περίπου μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Η λύση ESET Endpoint Antivirus αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές που μπορεί να κάνει μία επιχείρηση ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη και ισχυρή προστασία στα τερματικά της. Η βραβευμένη μηχανή Anti-Phishing προστατεύει τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα, όπως τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς ενάντια σε πλαστά websites. Διαθέτει ανώτερη τεχνολογία εντοπισμού και υποστήριξη virtualization, ενώ η αναγνωρισμένη τεχνολογία ESET NOD32® με τα Exploit Blocker και Advanced Memory Scanner είναι σε θέση να εξουδετερώνει όλες τις εξελιγμένες απειλές. Επιπλέον, δεν επιβαρύνει τους πόρους του συστήματος και μέσω της νέας web κονσόλας ESET Remote Administrator, είναι εφικτή η διαχείριση της ασφάλειας από απομακρυσμένο σημείο.

«Η φιλοσοφία της ESET είναι να δημιουργεί λύσεις ώστε όλοι να μπορούν να αξιοποιήσουν τον ψηφιακό κόσμο στο μέγιστο βαθμό. Εξασφαλίζοντας ότι οι λύσεις μας θα διατηρήσουν την προστασία του ΚΕΘΕΑ σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον γεμάτο με απειλές, βοηθάμε στο να μπορέσεινα γίνει χρήση των εκπληκτικών δυνατότητων που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να επιτευχθούν περισσότερα και σημαντικότερα αποτελέσματα στο πολύτιμο έργο που συντελεί το ΚΕΘΕΑ» δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, Γενικός Διευθυντής ESET Ελλάδας και Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ