Ο Μπάρμπα Στάθης στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ο Μπάρμπα Στάθης, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», δημιούργησαν ένα πρόγραμμα στήριξης για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών, που υποστηρίζει η Ένωση. Στην ενέργεια αυτή, για κάθε share στο video που προωθεί τις αξίες της σωστής και υγιεινής διατροφής, που ανάρτησε στο Facebook ο Μπάρμπα Στάθης, προσφέρθηκε ένα κιλό λαχανικά για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η θερμή ανταπόκριση της πρωτοβουλίας αυτής, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 10.000 κιλών λαχανικών από το Μπάρμπα  Στάθη, τα οποία αντιστοιχούν στα 9.863 shares.

Η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Marketing Director του Μπάρμπα Στάθη, δήλωσε σχετικά: “Είναι για εμάς μεγάλη χαρά να προσφέρουμε, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που αναπτύσσουμε και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων, όπως η σίτιση των παιδιών. Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο Μπάρμπα Στάθης βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και στηρίζει την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες αγρότες.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ