Συνεργασία ΑΥΡΑ-ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεχίζει δυναμικά για 4η χρονιά τις περιβαλλοντικές του δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάποια δάση έχουν τη δική τους Αύρα», με σταθερό συνεργάτη τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

Διαρκής στόχος του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ είναι η ανάδειξη και στήριξη διαφορετικών αξόνων φροντίδας περιβαλλοντικών αναγκών. Αυτή τη φορά, η επιλογή των περιβαλλοντικών δράσεων που θα πραγματοποιήσει το ΑΥΡΑ έγινε από το κοινό με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, μέσα από μια ηλεκτρονική ψηφοφορία που εξελίχθηκε στην σελίδα του ΑΥΡΑ στο facebook, αλλά και με in store και οoutdoor ενέργειες, με μήνυμα «Διάλεξε εσύ τις νέες περιβαλλοντικές δράσεις του Αύρα σε συνεργασία με τον Αρκτούρο».

Το κοινό κλήθηκε φέτος να επιλέξει τρεις μεταξύ 10 προτεινόμενων περιβαλλοντικών δράσεων σε περιοχές όπου, κατόπιν έρευνας του ΑΥΡΑ και της επιστημονικής ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, είχε διαπιστωθεί η ανάγκη φροντίδας της φύσης και δημιουργίας συνθηκών προστασίας και ανάπτυξης πρασίνου. Τα αποτελέσματα προέκυψαν από την ενεργοποίηση του κοινού, ως  άθροισμα της ψηφοφορίας από την εφαρμογή στο facebook, in-store & outdoor ενεργειών.
Η συμμετοχή  των φίλων του ΑΥΡΑ και του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ήταν μεγάλη, αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά 30.820 ψήφοι που διαμόρφωσαν την τελική επιλογή των φετινών δράσεων του προγράμματος ΑΥΡΑ «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα».

Συγκεκριμένα. οι τρεις περιοχές που αναδείχθηκαν κατόπιν της ψηφοφορίας και η περίοδος που θα υλοποιηθεί κάθε δράση από το ΑΥΡΑ και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ είναι οι εξής:

1. Πάρνηθα : δράση δενδροφύτευσης – 5.576 υποστηρικτές.
Η δράση θα υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου, Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012.
2. Λίμνες Ζάζαρη & Χειμαδίτιδα : δράση προστασία βίδρας – 4.668 υποστηρικτές. Η δράση θα υλοποιηθεί τον Ιούνιο 2012.
3. Καρπενήσι : δράση δημιουργία Βοτανικού Κήπου – 4.216 υποστηρικτές. Το ΑΥΡΑ και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα αναλάβουν δράση στην περιοχή το Νοέμβριο 2012.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πάντα πιστό στις αξίες και τις δεσμεύσεις του, συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά το περιβαλλοντικό του έργο, έχοντας ως στόχο να συμβάλλει ενεργά στην αναζωογόνηση περιοχών που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας,  στην προστασία του πρασίνου στη χώρα μας, καθώς και  στην ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών ώστε να αναλάβουμε, όλοι μαζί, υπεύθυνη δράση ως προς τη προστασία των δασών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα  του ΑΥΡΑ, επισκεφθείτε  το ανανεωμένο διαδραστικό website www.avragreen.gr  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ