To PUMMARO συνεχίζει την ΑΕΙΦΟΡO ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

Το Pummaro μαζί με 100 παραγωγούς στη Γαστούνη Ηλείας ξεκίνησε πριν 5 χρόνια την Αειφόρα και Συμβολαιακή καλλιέργεια της τομάτας, η οποία προσφέρει σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, τους ίδιους τους παραγωγούς και τη ζωή τους, και φυσικά, για την ποιότητα του ίδιου του καρπού.

H αειφόρα καλλιέργεια της τομάτας που εφαρμόζει το Pummaro έχει σαν αρχή να σεβαστεί και να προστατέψει το χώμα, την ισορροπία του οικοσυστήματος, τους υδάτινους πόρους της Γαστούνης. Να στηρίξει τους παραγωγούς με ορθές πρακτικές, που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και την υγεία τους και τελικά να μας χαρίσει τομάτες με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας στο έπακρο τις φυσικές μεθόδους.

Παράλληλα, μέσα από τη Συμβολαιακή Γεωργία δίνει στους καλλιεργητές της Γαστούνης και τις οικογένειές τους τη σιγουριά για το εισόδημa και το μέλλον τους, απορροφώντας κάθε χρόνο 100% τη σοδειά τους. Επενδύοντας εδώ και 5 χρόνια σε υποδομές που τους βοηθούν έμπρακτα στις καλλιέργειές τους, τους στηρίζει και συμβάλλει στην συγκράτηση των νέων αγροτών στον τόπο τους.

Η αειφορία εξασφαλίζει κάθε χρόνο την υπεροχή στην γεύση και την ποιότητα καθώς οι τομάτες του Pummaro ωριμάζουν και νοστιμίζουν κάτω από τον ήλιο, έχουν πλούσια και σφικτή υφή γεμάτη ψίχα, ιδανικό χαρακτηριστικό για την κατηγορία των τοματικών προϊόντων!

Οι 100 παραγωγοί θα χαρίσουν περισσότερη από τη μισή σοδειά τους στα πιάτα μας μέσα από τα εξαιρετικά προϊόντα Pummaro, ενώ θα δουν την υπόλοιπη να παίρνει το δρόμο των εξαγωγών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μέσα από το διεθνές δίκτυο του Pummaro,  συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της εξαγωγικής δυναμικής της χώρας μας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κα Ηρώ Αθανασίου σε ομιλία της στο Διεθνές Συνέδριο του European Network of Women in Leadership: «Το πρόγραμμα της Γαστούνης αποδεικνύει ότι εφαρμόζοντας μια πιο αειφόρο μέθοδο επιχειρηματικότητας, δεν απαιτούνται συμβιβασμοί ούτε στην ανάπτυξη, ούτε στην ανταγωνιστικότητα ούτε στην κερδοφορία. Αντίθετα, ανταποδίδοντας στην κοινωνία, ενδυναμώνεται η εταιρεία με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο για το μέλλον. Αυτό σημαίνει αειφορία για τη UNILEVER, φροντίδα που φτιάχνει αύριο!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ