Costa Navarino: Φιλοξένησε το «Hermes EAGLES Charity Golf Cup»

Για δεύτερη χρονιά, η EΑGLES Charity Golf Club e.V γιόρτασε το τέλος της σεζόν γκολφ με τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά «Hermes EAGLES Presidents Golf Cup» στο Νavarino Dunes της Costa Navarino, από 30 Οκτωβρίου μέχρι και 1 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεχωρίζει για το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, παρέχοντας οικονομική στήριξη σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα μέλη της «ΗΕRMES EΑGLES Charity Golf Club» συγκεντρώθηκαν και φέτος στο Νavarino Dunes της Costa Navarino για τρεις συναρπαστικές ημέρες τουρνουά γκολφ, ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν παρουσία του Frank Fleschenberg, Προέδρου της EAGLES Charity Golf Club, αλλά και πολλών επιφανών επισκεπτών που φιλοξενήθηκαν στο The Westin Resort, Costa Navarino.

Στη διοργάνωση παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως οι Hanjo Schneider, CEO Otto Group και Hermes Logistik, Dr. Hans Dieter Cleven, ιδρυτής της Metro Group, Sven Heyrowsky, IT μεγιστάνας, Mika Pauli Häkkinen, Φιλανδός πιλότος της F1, Auma Obama, ετεροθαλής αδερφή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Barack Obama, Elke Sommer, Γερμανίδα ηθοποιός, Sylvie Meis, Γερμανίδα ηθοποιός, Sabine Christiansen, Γερμανίδα δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια, Joachim Llambi, Ισπανός πρώην επαγγελματίας χορευτής, Tino Schuster, επαγγελματίας αθλητής γκολφ.

Ο κ. Fleschenberg, Πρόεδρος της  EAGLES Charity Golf Club δήλωσε: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσιάσαμε με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση το τουρνουά Κυπέλου Golf που διοργάνωσε η EAGLES Charity Golf Club e.V. Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαστήκαμε με την Costa Navarino για τη φιλοξενία αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας την υποστήριξη εξεχουσών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για  τη στήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων που διακρίνονται για το αξιόλογο έργο τους.»

Ο  Δημήτρης Μελεμενής, Complex Executive Chef, ανέλαβε τη δημιουργία μενού εκλεπτυσμένης πανδαισίας 4 πιάτων για το Gala dinner, ο Johnny Logan, θρυλικός νικητής της Eurovision, έδωσε τον ρυθμό του πάρτυ, ενώ ο MC Michael Roll, μέλος της EAGLES, καλωσόρισε θερμά τους καλεσμένους. Αποδέκτες δωρεάς του φετινού τουρνουά ήταν τα ιδρύματα Sauti Kuu, Franz Beckenbauer Stiftung, Kinder Nothilte και Stiftung fit-4-future.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ