Χριστουγεννιάτικο bazaar από τους Φίλους της Μέριμνας

Οι Φίλοι της Μέριμνας διοργανώνουν τo δωδέκατο Χριστουγεννιάτικο Βazaar στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Το Bazaar αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων της Μέριμνας. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των υπηρεσιών: «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι» και «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος». Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μέριμνα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια, ή βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου.

Προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και οι ηθοποιοί Λένα Παπαληγούρα και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους το bazaar ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες (face painting, παιχνίδια κ.λπ.)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς! Πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα, σε προσιτές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ