NOYNOY: «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»

Η προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στο παιδί, είναι κεντρικός άξονας που διατρέχει όλες τις δράσεις τις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ. Στο πλαίσιο αυτό και με σεβασμό στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες,  το ΝΟΥΝΟΥ προσφέρει έμπρακτα αγάπη με το νέο  πρόγραμμα  «Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!».

Στόχος του νέου προγράμματος είναι να  καλύψει τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα, προσφέροντας συνολικά 250.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ σε όλα τα παιδιά που ζουν σε ελληνικούς φορείς και οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα για το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», την «Κιβωτό του Κόσμου», κι επιλεγμένους φορείς από την Ένωση «Μαζί για το παιδί» και την οργάνωση «Μπορούμε».

Αλλά για το ΝΟΥΝΟΥ δεν αρκεί η προσφορά σε είδος. Μέσω του www.enapotirigala.gr το ΝΟΥΝΟΥ δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς να προσφέρουμε έμπρακτα αγάπη, αφιερώνοντας μια δική μας δημιουργία (ζωγραφιά, κατασκευή, ευχή) στα παιδιά. Το ΝΟΥΝΟΥ θα μετατρέψει τις αφιερώσεις σε έμπρακτη κίνηση αγάπης (ημερολόγια, κάρτες, αφίσες) που θα μοιράσει στα παιδιά όταν τα επισκεφθεί στο χώρο τους, αλλά και θα ενισχύσει τα bazaar των ιδρυμάτων στις γιορτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ