WIND: Στην Ελλάδα ο Simon Kassianidis

Ο διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής ηθοποιός -σκηνοθέτης Simon Kassianidis βρίσκεται στην Ελλάδα για την WIND και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. O εξέχων πρεσβευτής της WIND Running Team, επισκέφθηκε την Marathon Expo για να παραλάβει  την γαλάζια φανέλα της ομάδας με την οποία  θα τρέξει για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τους συλλόγους  «MDA Hellas» και «Φίλοι του Παιδιού».

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε blockbuster ταινίες και αμέτρητες πολυβραβευμένες σειρές δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood όπως είναι ο Daniel Grai και η Keira knightley ( Quantum of Solace (2008), How to Train Your Dragon 2 (2014) and The Edge of Love (2008)). Την χρονιά που διανύουμε το αμερικανικό κοινό το απόλαυσε στην τηλεοπτική ταινία Lumen, στις τηλεοπτικές σειρές Zoo και Agents of S.H.I.E.L.D. καθώς και στο video game Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

“H μέρα μου είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε castings, πολύωρα γυρίσματα και ώρες συγγραφής. Ωστόσο,  όσο πιεστικό και αν είναι ένα ημερήσιο πρόγραμμα, πάντα επιδιώκω να βρίσκω χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους καθώς πιστεύω πως τίποτα δεν έχει αξία όταν δεν το μοιράζεσαι. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην WIND Running Team. Η Ελλάδα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και οι αξίες που πηγάζουν από την ιστορία της αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης. Η WIND Running team αριθμεί 1500 μέλη, όλων των ηλικιών, που τρέχουν όχι μόνο για να αθληθούν αλλά και για να προσφέρουν σε όσους χρειάζονται την στήριξη μας, με όσους αξίζει να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και την ενέργεια μας…” δηλώνει ο  ηθοποιός – πρεσβευτής –  για την επερχόμενη συμμετοχή του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ