Με δική της ομάδα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο η PepsiCo Ελλάδας

Παρούσα στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους Αγώνες Δρόμου των 5 και 10 χλμ., ήταν η PepsiCo Ελλάδας, στέλνοντας μήνυμα συλλογικότητας και ευγενούς άμιλλας.

Εργαζόμενοι της Εταιρείας, φίλοι και συγγενείς τους, έλαβαν μέρος για πρώτη φορά και βίωσαν όχι μόνο τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής στον Μαραθώνιο, αλλά και τη χαρά της προπόνησης, της προσπάθειας και της κατάκτησης του στόχου.

Με τη συμμετοχή της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η PepsiCo Ελλάδας και το Quaker έστειλαν μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αγάπης,  στηρίζοντας τα «Παιδικά Χωριά SOS», σε έναν αγώνα προσφοράς δίχως τερματισμό. Για κάθε εργαζόμενο που έτρεξε, η Εταιρεία προσέφερε το ποσό των 10 ευρώ.

Ο κ. Μάριος Κωνσταντίνου (Commercial Director Greece & GM Cyprus)δήλωσε:  «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να εκπροσωπώ σήμερα τηνPepsiCo Ελλάδας στον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας. Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο που αναδεικνύει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος είναι ένα σημαντικό ιστορικό κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό και ταυτόχρονα, είναι μια διεθνής διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια έχει μια εντυπωσιακή δυναμική, με συμμετοχές ξένων δρομέων από κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι ένα απαράμιλλο στοιχείο της σύγχρονης ταυτότητας της Ελλάδας, της «ταυτότητας» που μας κάνει υπερήφανους και θέλουμε να την προβάλλουμε τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην κοινωνία μας που αναζητά αξίες και νοηματοδότηση.  Για εμάς στην PepsiCo Ελλάδας, ο Μαραθώνιος ήταν δίδαγμα ότι όλες οι μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία, απαιτούν και προϋποθέτουν διευρυμένες συλλογικότητες και συνεργασίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ