“Messaritis Ανανεώσιμες”: Ανέλαβε τη συντήρηση ενός ακόμη έργου ισχύος 500kW

Η εταιρία μελέτης, κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμώνMessaritis Ανανεώσιμες”, ανέλαβε τη συντήρηση ενός ακόμη έργου ισχύος500kW, στο Ρέμα Δουκάτου Κομοτηνής, ιδιοκτησία της εταιρείας “LEOBENO.E”.

Ο Γιάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε θέσει ως στόχο η εταιρεία μας να αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της πράσινης ανάπτυξης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια προς τους πελάτες μας. Η ανάληψη της λειτουργίας και συντήρησης ενός ακόμη έργου, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε αυτό το στόχο. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επενδυτές στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ταυτόχρονα καθίσταται δεσμευτική προκειμένου να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των επενδύσεων».

Η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριώνΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί μεISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυποEN62446:2009

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ