Διεθνής Διαφάνεια: Στις 12/11 το 8ο Ετήσιο Συνέδριο

Στις 12 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το 8ο Ετήσιο Συνεδρίο της οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» με θέμα «Κράτος και Διαφθορά: Διαφάνεια ως μοχλός Ανάπτυξης» που τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν οι αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται να επέλθουν σε κομβικούς τομείς της οικονομίας, ώστε η διαφάνεια να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα και να τονιστεί η  σημασία που έχει ο περιορισμός της διαφθοράς για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από έγκριτες προσωπικοτήτες της παγκόσμιας κοινότητας, από μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης, Ακαδημαϊκούς και Έλληνες επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων ο Αναπληρωτής Υπουργός Αρμόδιος για θέματα Διαφάνειας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Μάρδας, ο Βουλευτής, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Διαφάνειας, Mr. Cobus de Swardt, ο Chief, Corruption and Economic Crime Branch του γραφείου των United Nations on Drugs and Crime (UNODC), κ. Δημήτρης Βλάσσης κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ