Η Global Sustain παρουσιάζει το Yearbook 2014/15 “The Power of Collaboration”

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ηGlobal Sustain θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο, την όγδοη κατά σειρά διεθνή έκδοση Yearbook 2014/15 με τίτλο The Power of Collaboration”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 19:00-21:00, στις εγκαταστάσεις της Microsoft στο Βερολίνο.

 

Στην εκδήλωση η οποία έχει τίτλο: «Πώς η Καινοτομία και η Τεχνολογία επηρεάζουν την Αειφορία;», θα μιλήσουν εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών που συμμετείχαν στο Yearbook, ενώ στο πάνελ συζήτησης θα συμμετάσχουν ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων από το χώρο της τεχνολογίας, αναλύοντας τη σχέση τεχνολογίας, καινοτομίας και αειφορίας, καθώς και το θετικό αντίκτυπο που έχει αυτή στις εταιρικές επιδόσεις. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η νέα, ένατη κατά σειρά έκδοση Yearbook 2015/16 με τίτλοSustainable Consumption and Production: Towards a Circular Economy, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη SwitchMed και το Regional Activity Centre for Sustainable Consumption and Production του UNEP.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το CAPITALS Business Circle, ενώ υποστηρικτές είναι οι: Microsoft, SRH University Berlin, Club Globals, Bitkom και IWR.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ