ΙΚΕΑ: Συνεχίζονται οι «Σταθμοί Χαράς» και το 2016

Ακόμη δέκα δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σχεδιάζει να εξοπλίσει ηIKEA, διαθέτοντας προϊόντα της αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Ήδη η εταιρεία από το 2013 οπότε ξεκίνησε το σχετικό πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο «Σταθμοί Χαράς» έχει διαμορφώσει κι εξοπλίσει πάνω από 25 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, δημιουργώντας μιας καλύτερη καθημερινή ζωή για περισσότερα από 500 παιδιά.

Τα προϊόντα για τη διαμόρφωση των βρεφονηπιακών σταθμών επιλέγοντας με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών.

Για τις ανάγκες κάλυψης του προγράμματος η εταιρεία έχει αποφασίζει να διαθέτει το ισόποσο του 5% των πωλήσεων που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο στα καταστήματά της.

Παρουσιάζοντας τη σημαντική αυτή δράση σε ειδική συνέντευξη Τύπου, η κα Λήδα Φουρλή διευθύντρια προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Φουρλή (εταιρεία του οποίου είναι η ΙΚΕΑ) εξήγησε για ποιο λόγο επελέγη η πρωτοβουλία εξοπλισμού των παιδικών σταθμών. Πρώτον, όπως τόνισε, υπάρχει ουσιαστική ανάγκη καθώς οι ελλείψεις στους δημοτικούς σταθμούς είναι πολλές, δεύτερον η δράση σχετίζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας και τρίτον, είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να έχει συνέχεια, διάρκεια και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ