Barilla Hellas: Δυναμικό “παρών” στον Μαραθώνιο

Για ακόμη μια χρονιά, η Barilla Hellas έδωσε το δυναμικό “παρών” στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, με την ομάδα της να συμμετέχει στην 33η διοργάνωση του Θεσμού.

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο Ανέστης Πασσάς και η Κωνσταντίνα Τσακιράκη ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη μεγάλη διαδρομή των 42.195 μέτρων  ενώ ο Γιώργος Λορέντζος, ο Βασίλης Χουλιάρας, η Σοφία Σταθοπούλου και ο Θανάσης Αγγελόπουλος συμμετείχαν στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής των εργαζομένων της Barilla Hellas στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών,  ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας  κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, που ολοκλήρωσε φέτος την κλασσική μαραθώνια διαδρομή για πέμπτη συνεχή χρονιά, δήλωσε: «Η φετινή συμμετοχή μας στον Μαραθώνιο, μας έδωσε την ευκαιρία να λειτουργήσουμε ομαδικά σε ότι αφορά την προετοιμασία για την ολοκλήρωση αυτού του απαιτητικού στόχου. Η φιλοσοφία του Μαραθωνίου «τρέχει» παράλληλα με τη φιλοσοφία μας, καθώς η ατομική προσπάθεια συνδέεται με το ομαδικό πνεύμα για την επίτευξη του κοινού στόχου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ