Η Adecco επεκτείνει το πρόγραμμα Athlete Career

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ήρθε πρόσφατα σε συμφωνία για οκταετή επέκταση της συνεργασίας της με την Adecco, στο πρόγραμμα Athlete Career. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι το να δώσει σε αθλητές όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον εργασιακό στίβο μετά το πέρας της αθλητικής τους καριέρας. Η συγκεκριμένη μάλιστα συνεργασία της ΔΟΕ με την εταιρεία Adecco χρονολογείται από το 2005. Εντός του συγκεκριμένου διαστήματος το εξειδικευμένο προσωπικό της Adecco έχει καταφέρει να δώσει εργασία σε περισσότερους από 10.000 αθλητές από 100 και πλέον διαφορετικές χώρες του κόσμου.
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ κ. Jacques Rogge δήλωσε σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας: « η επέκταση της συγκεκριμένης συνεργασίας αποτυπώνει με τον πλέον σαφή τρόπο τις προθέσεις της ΔΟΕ απέναντι στους αθλητές, οι οποίοι και αποτελούν την καρδιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Βασικό μας μέλημα στη ΔΟΕ είναι να φροντίζουμε τους αθλητές τόσο κατά τη διάρκεια της καριέρας τους όσο και μετά το πέρας αυτής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καλοί μας φίλοι στην Adecco θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το πρόγραμμα Athlete Career και θα συνεχίζουν με τον τρόπο αυτό να δημιουργούν πρωταγωνιστές και στον εργασιακό στίβο».
Ο κ. Patrick De Maeseneire, CEO της Adecco Group προσέθεσε : « Το πρόγραμμα  Athlete Career αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του εταιρικού μας DNA στην  Adecco. Καθημερινά καθένας από τους  33,000 συνεργάτες μας  δίνει τον καλύτερό του εαυτό ώστε  700,000 άνθρωποι παγκοσμίως να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται και να διακρίνονται στον επαγγελματικό στίβο. Μετά από μία μακρά συνεργασία με τη ΔΟΕ, έχουμε διδαχθεί στο να αναγνωρίζουμε τις αρετές και την αξία της μαχητικότητας, της σκληρής δουλείας και της προοπτικής μέσα από τα μάτια των αθλητών. Η επέκταση της συγκεκριμένης συνεργασίας μας γεμίζει σαφέστατα με μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και χαρά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ