«Όλα για το βιβλίο» από τα Public

Τα Public εγκαινιάζουν ένα νέο θεσμό  για όσους αγαπούν να διαβάζουν. Η νέα σειρά θεματικών εκδηλώσεων «Όλα για το βιβλίο» αφορά σε συναντήσεις συγγραφέων και συζητήσεις για διαφορετικά θέματα σχετικά με τον χώρο του βιβλίου. Τους καλεσμένους θα υποδέχονται κάθε φορά δύο ‘συνήθεις ύποπτοι’ του χώρου, ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς και ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης.

Οι δύο οικοδεσπότες θα υποδέχονται κάθε φορά και έναν άλλο καλεσμένο, για να μοιραστούν όλοι μαζί με το κοινό, σκέψεις, εμπειρίες, γνώμες και απόψεις σχετικά με το θέμα που θα ορίζεται για την κάθε συνάντηση. Η αρχή γίνεται αυτή την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου, στο Public Συντάγματος, με θέμα την Αμερικάνικη Λογοτεχνία. Καλεσμένος τους θα είναι  η vintage ραδιοφωνική προσωπικότητα και φανατικός αναγνώστης Κωνσταντίνος Τζούμας.  O καλεσμένος και οι οικοδεσπότες θα ξεφυλλίσουν τα βιβλία που έπλασαν τον μύθο της Νέας Υόρκης ενώ στη διάρκεια της συνάντησης θα προβληθούν σκηνές από διάσημες ταινίες που γυρίστηκαν με φόντο τη Νέα Υόρκη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Κατερίνα Καφεντζή (Kafka) με τις μουσικές που απογείωσαν το κέφι στο Κόττον Κλαμπ και στο Στούντιο 54. Το Public Café θα κεράσει ειδικά για τη διάρκεια της εκδήλωσης American Style Menu.

Επόμενη συνάντηση «Όλα για το βιβλίο» την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 19.00 με θέμα τη Γαλλική Λογοτεχνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ