Grace Foundation: Πραγματοποίησε δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Grace Foundation, πραγματοποίησε δωρεά στο Διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Παιδικά Χωριά SOS», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ‘Give with Grace’. Η δωρεά ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια μίας όμορφης εκδήλωσης στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, μιας ημέρας αφιερωμένης στην προώθηση ιδεών και στόχων για τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Παιδιού και την παιδική μέριμνα σε όλο τον κόσμο.

Από το Μάρτιο του 2015 που ξεκίνησε το πρόγραμμα και μέσα στους έξι πρώτους μήνες, συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των $56,400. Στο πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία Grace Hotels και Aria Hotels που συμμετέχουν, δωρίζουν $1 (ή το ισοδύναμο ποσό του εθνικού νομίσματος) για κάθε διανυκτέρευση ενώ ενημερώνουν και προτρέπουν τους επισκέπτες τους να συμμετέχουν με το αντίστοιχο ποσό δωρεάς. Τα ξενοδοχεία συγκέντρωσαν επιπλέον πόρους, μέσω συγκεκριμένων γευμάτων, καθώς και από την πώληση χειροποίητων ασημένιων βραχιολιών με το σύμβολο του Give with Grace.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε, θα διατεθεί για τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλο τον κόσμο. Ο διεθνής, μη κυβερνητικός οργανισμός, εργάζεται για την ενίσχυση και την προστασία οικογενειών σε όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με τοπικές κοινότητες και πολιτείες, για να παρέχει ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον σε κάθε παιδί που το χρειάζεται.

Ο Marco Novella, Chief Operating Officer των Grace Hotels, δήλωσε σχετικά:“Mε μεγάλη χαρά προσφέρουμε στα Παιδικά Χωριά SOS τη δωρεά αυτή που σκοπό έχει να ενισχύσει το σημαντικό τους έργο στην προστασία παιδιών που έχουν ανάγκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες και τους συνεργάτες μας που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία και βοήθησαν να συγκεντρωθεί, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το σημαντικό αυτό ποσό. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε και το 2016, με ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες’’.

Το Ίδρυμα Grace Foundation ενισχύει οικονομικά το έργο σημαντικών φιλανθρωπικών οργανώσεων σε μόνιμη βάση. Από την Ίδρυση του μέχρι σήμερα, με δωρεές από τη διαμονή επισκεπτών και την πώληση αντικειμένων, έχει διαθέσει συνολικά το ποσό των $2.5 εκατομμυρίων.

Στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2015 ανακοινώθηκε η δωρεά €1.2 εκατομμυρίων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, από τα παλαιότερα ιδρύματα παιδικής μέριμνας και στο Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis. Διατηρώντας στενούς δεσμούς με τη χώρα, το Ίδρυμα Grace Foundation δείχνει την έμπρακτη στήριξη του με αντίστοιχες δωρεές, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγύης και προσφοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ