Youth Engagement Workshop στα Logistics από την EEL

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics με στόχο την ανάδειξη της επιστήμης των Logistics διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1st Youth Engagement Workshop στα Logistics σε συνεργασία με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας» και το θεσμό «Business Days» του καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλου.

Πρόκειται για εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών, διαφόρων Πανεπιστημίων και Σχολών, σε επιχειρήσεις οι οποίες συνοδεύονται από παρουσιάσεις-σεμινάρια ανώτατων στελεχών των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο των φετινών Business Days περισσότεροι από 90 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των εταιρειών Synergy και Sarmed βλέποντας από κοντά τη λειτουργία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών Logistics. Εν συνεχεία επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου λιμένα της χώρας, του ΟΛΠ και συγκεκριμένα τα terminals των εμπορευματοκιβωτίων και των αυτοκινήτων.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων εκτός από τις παρουσιάσεις που έγιναν, υπήρξε και πρακτικό μέρος (hands-on experience) όπου οι φοιτητές παρακολούθησαν την εκτέλεση διαδικασιών logistics. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φοιτητών, στελεχών του ΟΛΠ και των μελών του ΔΣ της EEL για την υφιστάμενη κατάσταση και τις μελλοντικές τάσεις στον κλάδο των logistics.

Η επιτυχημένη αυτή δράση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση της νέας γενιάς πάνω στην επιστήμη των Logistics προκειμένου οι αυριανοί επαγγελματίες Logisticians να γνωρίσουν στην πράξη έναν ιδιαίτερα γοητευτικό και πολλά υποσχόμενο κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ