Backstage@Bosch από Bosch και Job Fair Athens

Images with Bosch

H Bosch σε συνεργασία με το Job Fair Athens άνοιξε για 3η συνεχόμενη χρονιά τις πόρτες της στο φοιτητικό κοινό για το Backstage@Bosch, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με έμπειρους επαγγελματίες καθώς και να δουν από κοντά ένα ρεαλιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Οι 22 φοιτητές διαφόρων σχολών του Ε.Μ.Π , του Ο.Π.Α του ΠΑ.ΠΕΙ, του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, του Πολυτεχνείου Πατρών αλλά και του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης ενημερώθηκαν σχετικά με τις καινοτόμες δράσεις της εταιρείας, αφουγκράστηκαν μέσα από τις παρουσιάσεις τα προσωπικά βιώματα και τις εμπειρίες των επαγγελματιών της Bosch, ενώ δέχθηκαν και συμβουλευτικές οδηγίες σύνταξης βιογραφικού και προετοιμασίας για εύρεση εργασίας. Επιπλέον ενημερώθηκαν για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που προσφέρει η Βοsch ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και έκαναν μια περιήγηση στα συνεργεία και τους εκθεσιακούς χώρους της εταιρείας.

Βασική μέριμνα του Backstage@Bosch αποτελεί η ομαλή μετάβαση των νέων από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα η Bosch μέσω της πρωτοβουλίας του Backstage@Bosch στοχεύει στην υποστήριξη φοιτητών και αποφοίτων στην προετοιμασία για την αγορά εργασίας, στην επιλογή σταδιοδρομίας και στην ομαλή ένταξη και παραμονή τους σε επαγγελματικά πλαίσια.

Oι φοιτητές που παρευρέθησαν στο 3o Βackstage@Bosch είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον συμμετοχής τους κατά τη διάρκεια του διήμερου Job Fair Athens που είχε διεξαχθεί στις 12-13 Μαϊου 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ