PANDORA: Παρέδωσε στο Άλμα Ζωής την επιταγή των 20.000

Για μια ακόμη χρονιά η PANDORA, πιστή στις αξίες που την διέπουν, ήταν υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης GREECE RACE FOR THECURE υποστηρίζοντας έτσι ενεργά του έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Για τον συγκεκριμένο σκοπό η εταιρία διέθεσε φέτος το ποσό των 20.000 ευρώ καθώς επίσης και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του ειδικού βραχιολιού που δημιούργησε ειδικά για την διοργάνωση.

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της PANDORAστο The Mall Athens έγινε η παράδοση της επιταγής στην πρόεδρο του Άλμα Ζωής κ. Κλεοπάτρα  Γαβριηλίδου. Η επιταγή παραδόθηκε από τηνΝτορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ήταν η αρχηγός της ομάδας τρεξίματος της PANDORA στο πλαίσιο του GREECE RACE FOR THE CURE 2015, και την κυρία Άννα Μαραγκουδάκη General Operation Manager της PANDORAΗellas & Cyprus.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου τόνισε μεταξύ άλλων: “Είμαι υπερήφανη που υποστήριξα ενεργά την πρωτοβουλία τηςPANDORA και ήμουν αρχηγός της ομάδας τρεξίματος της στο GREECE RACE FOR THE CURE 2015. Η υποστήριξη της PANDORA στο Άλμα Ζωήςσυμβάλλει ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των γυναικών».

Η κα. Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος του Άλμα Ζωής συμπλήρωσε σχετικά. “Η υποστήριξη της PANDORA έχει ιδιαίτερη σημασία για μας δεδομένου ότι χρειαζόμαστε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στο έργο μας και η PANDORA έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στέκεται στο πλευρό μας ουσιαστικά, με πράξεις και όχι συμβολικά. Όλα τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούμε την PANDORA για το έργο και την συμβολή της στην επίτευξη των στόχων  και του έργου μας».

Η κα. Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager της PANDORA Hellas & Cyprus αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που συνδέει την εταιρία με το Άλμα Ζωής. «Σήμερα κάναμε την δέσμευση μας πράξη με την παράδοση της επιταγής στο Άλμα Ζωής. Για μας η υποστήριξη του έργου του Άλμα Ζωής είναι πολλά περισσότερα από  μια χορηγία. Αποσκοπούσε στην ουσιαστική  ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου και την έγκαιρη ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη νόσο. Στόχος της PANDORA είναι να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και με τη συμβολή τους να μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ