Η Coca-Cola στηρίζει το Μπορούμε

Αυτά τα Χριστούγεννα, η CocaCola μοιράζεται τη χαρά των γιορτών  με τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στηρίζει την οργάνωση Μπορούμε, θέτοντας ως στόχο να προσφέρει 200.000 γεύματα χαράς σε όλη την Ελλάδα. Όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια της CocaCola και του Μπορούμε, μπορούν να επισκεφθούν το site «Πρόσφερε με μια ευχή» (https://xmas.coke.com/el-gr) και να στείλουν μια ευχή στους αγαπημένους τους με τη βοήθεια του ‘Αη Βασίλη. Για κάθε ευχή που θα σταλεί, η  CocaCola θα προσφέρει 1€ στην οργάνωση Μπορούμε.

Η CocaCola, μέσω της πρωτοβουλίας «Πρόσφερε με μια ευχή» ενισχύει το πολύτιμο έργο του Μπορούμε που έχει ως στόχο τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα και παράλληλα στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ας μοιραστούμε λοιπόν τη χαρά των Χριστουγέννων στέλνοντας όσες περισσότερες ευχές μπορούμε, γιατί η χαρά είναι για όλους!

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η CocaCola βρίσκεται δίπλα μας αυτά τα Χριστούγεννα, με την πρωτοβουλία «Πρόσφερε με μια ευχή». Μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε το στόχος μας πραγματικότητα, να προσφέρουμε 200.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια, η οργάνωση μας στηρίζεται αποκλειστικά στη βοήθεια φίλων και συνεργατών, οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύσουν την καθημερινή μας προσπάθεια για τη μείωση της σπατάλης φαγητού στην Ελλάδα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει να σώσουμε και να προσφέρουμε πάνω από 5 εκατομμύρια μερίδες φαγητού από το 2011» δήλωσε σχετικά ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Μπορούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ