«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η 5η Δεκεμβρίου αποτελεί ακόμη μια αφορμή για να τιμήσει τον εθελοντισμό και αυτό γιατί οι εθελοντές είναι η «καρδιά» των δράσεών του και ο πυρήνας της φιλοσοφίας του.

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές και στο έργο που προσφέρουν, καθημερινά και πανελλαδικά, πάντα με Χαμόγελο και θετική διάθεση. Στα social media του οργανισμού (facebook , twitter)  μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσιάζοντας τους εθελοντές που βρίσκονται δίπλα του! Πρωταγωνιστές της ημέρας εθελοντές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κέρκυρα, την Κόρινθο, την Πάτρα, τον Πύργο, την Κρήτη και τη Χαλκίδα.

Σήμερα 2.302 ενεργοί εθελοντές στηρίζουν το έργο του οργανισμού, ενώ στα 20 χρόνια πορείας του περισσότεροι από 6.500 εθελοντές έχουν αφιερώσει το χρόνο τους, την αγάπη τους, την εμπειρία τους και πάνω απ’ όλα το Χαμόγελο τους!

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την ίδρυσή του βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου για να καλύψει τις ανάγκες που καθημερινά προκύπτουν και να πετύχει το μεγάλο του στόχο, να έχουν όλα τα παιδιά ένα Χαμόγελο. Σε αυτήν την προσπάθεια, πολύτιμοι αρωγοί είναι οι εθελοντές, που με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου του.

Οι εθελοντές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εξίσου σημαντικοί με το εργατικό δυναμικό του, καθώς απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του και καλύπτουν βασικές ανάγκες. Ανάλογα με  τις υποχρεώσεις που προκύπτουν σε κάθε περίπτωση ενεργοποιούνται οι εθελοντές, φυσικά πάντα σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά και την επιθυμία τους.

Εκτός από τις έκτακτες ανάγκες, που θα χρειαστεί η βοήθεια των εθελοντών, υπάρχουν και δράσεις που κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει μια σταθερή παρουσία ανάλογα με το χρόνο που μπορεί να διαθέσει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ