Global Sustain: Innovation Forum στο Βερολίνο

Η Global Sustain, σε συνεργασία με το CAPITALS Business Circle, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Sustainable Innovation Forum”, σηματοδοτώντας την είσοδό της στη γερμανική αγορά με την ανακοίνωση της ίδρυσης της Global Sustain GmbH. Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη νέα εταιρία αναλαμβάνει ο κύριος Ιωάννης Σαλαβόπουλος, Πρόεδρος του CAPITALS Business Circle, έχοντας υπό την ευθύνη του τον τομέα των διεθνών σχέσεων της Global Sustain. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 30 Νοεμβρίου 2015, στο Microsoft Digital Eatery στο Βερολίνο.

Κατά τη διάρκεια του Forum, ο κύριος Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain συμμετείχε σε ειδικό πάνελ συζήτησης με τίτλο “How Innovation & Technology enable Sustainability”, μαζί τον κύριο Ιωάννη Σαλαβόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Sustain GmbH Germany και Πρόεδρο του CAPITALS Business Circle και τον κύριο Björn N. Siebert, Manager Economic & Innovation Policy της Bitkom. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν οι τρόπο με τους οποίους η πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες μπορεί να προωθήσει τη σταθερή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, οδηγώντας σε αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.

Στο Forum συμμετείχαν διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές και εμπειρογνώμονες από τον τομέα της τεχνολογίας, της αειφορίας και της καινοτομίας, από την Ελλάδα, τη Γερμανία και άλλες χώρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Global Sustain παρουσίασε το Yearbook 2014/15The Power of Collaboration”, το οποίο πραγματεύεται τη σπουδαιότητα των συνεργασιών στον τομέα της αειφορίας και ανακοίνωσε την ένατη έκδοση Yearbook 2015/2016 με τίτλο “Sustainable Consumption and Production: Towards a Circular Economy”. Το νέο Yearbook 2015/2016 θα εκδοθεί σε συνεργασία με τη SwitchMed και το Regional Activity Centre for Sustainable Consumption and Production του UNEP, ενώ θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2016 στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ