Diageo: Συνεχίζει την πρωτοβουλία GO SAFE

Η Diageo συνεχίζει την εκστρατεία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιεί την περίοδο τον εορτών, μία νέα πρωτοβουλία, η οποία συνδέεται με την προωθητική ενέργεια «Johnnie & Ginger, GO BOLD», συμπληρώνοντάς την με την προτροπή «GO SAFE».

Με κεντρικό μήνυμα την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι και με σκοπό να κάνει την υπεύθυνη κατανάλωση τρόπο ζωής, το Johnnie Walker δίνει ξανά τη νότα της υπευθυνότητας στη διασκέδαση, διανέμοντας ειδικό φυλλάδιο που ενημερώνει το κοινό με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για την υπεύθυνη κατανάλωση. Το ενημερωτικό φυλλάδιο, προτρέπει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή Ταξί, παρέχει χρήσιμες συμβουλές για λελογισμένη κατανάλωση και φροντίζει για την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι, προσφέροντας εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για μια διαδρομή με taxibeat.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της οποίας η μάρκα φιλοδοξεί να επικοινωνήσει όλα τα μηνύματα της υπεύθυνης κατανάλωσης, σε περισσότερους από 8.000 καταναλωτές σε όλη την Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ