egg: Στήριξη σε Praksis και ΕΚΑΒ Σπάρτης

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι 28 εταιρείες που ολοκλήρωσαν τον 2ο κύκλο του Προγράμματος στήριξης της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας egg – enter•grow•go, προέβησαν σε μια συλλογική δωρεά για κοινωφελή σκοπό, αποδεικνύοντας ότι η επιχειρηματική επιτυχία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη του Προγράμματος, κάθε ομάδα που στεγάζεται στο κτήριο του egg, καταβάλλει το συμβολικό ποσό ενοικίου τριάντα ευρώ (30€) μηνιαίως, το οποίο στο τέλος του έτους συγκεντρώνεται και κατόπιν ψηφοφορίας, δωρίζεται από τις ίδιες τις επιχειρηματικές ομάδες σε κοινωφελείς οργανισμούς επιλογής τους.

Φέτος, οι 28 απόφοιτες εταιρείες του 2ου κύκλου του Προγράμματος egg – enter•grow•go επέλεξαν να ενισχύσουν οικονομικά δύο σημαντικούς οργανισμούς με πολυσχιδές κοινωφελές έργο! Πρόκειται για την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PRAKSIS» με σκοπό τη στήριξη των προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης της και το ΕΚΑΒ Σπάρτης με σκοπό τη δωρεά ενός αυτόματου εκπαιδευτικού απινιδωτή μαζί με ένα πρόπλασμα για την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας.

Πέραν των συγκεκριμένων δράσεων στήριξης των δύο οργανισμών, το Πρόγραμμα egg – enter•grow•go και οι 28 επιχειρηματικές ομάδες του, παραμένουν αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την «PRAKSIS» και το ΕΚΑΒ Σπάρτης.  Το Πρόγραμμα egg – enter • grow • go αποτελεί μια πρωτοβουλία  E ταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia, στοχεύει στη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα παρέχει σε νεανικές επιχειρηματικές ομάδες ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας (co working). Έχει συνολική διάρκεια 12 μήνες και παρέχει κτηριακή υποδομή υψηλών προδιαγραφών, συμβουλευτική καθοδήγηση από ένα καταξιωμένο δίκτυο μεντόρων, επιχειρηματική κατάρτιση και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ