PlayStation: Ενίσχυση στη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Η Sony Computer Entertainment, γιορτάζει τα 20 χρόνια κυκλοφορίας του PlayStation στην Ευρώπη και με χριστουγεννιάτικη διάθεση, μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε πάλι παιδιά. Όπως κάθε χρόνο, το PlayStation προσπαθεί να προσφέρει χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη ενισχύοντας το έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. Την παραμονή των Χριστουγέννων το PlayStation έδωσε μια ξεχωριστή νότα στο επιτυχημένο πάρτυ του En Lefko 87.7.

Σε ειδικό stand στο χώρο του πάρτυ βρισκόταν και η επετειακή συλλεκτική κονσόλα PlayStation®4, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον των καλεσμένων. Με στόχο να μπουν στην κλήρωση και να διεκδικήσουν τη σπάνια αυτή επετειακή συλλεκτική κονσόλα, οι καλεσμένοι αγόρασαν συμμετοχές συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στο έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Όλα τα έσοδα που συλλέχθηκαν θα διατεθούν για την ενίσχυση της ιατρικής και ανθρωπιστικής δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Ο τυχερός νικητής της πολυπόθητης επετειακής συλλεκτικής κονσόλας PlayStation®4 θα ανακοινωθεί ζωντανά από τη συχνότητα του En Lefko 87.7 στις 30 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ