Το Skroutz.gr στηρίζει την ActionAid Ελλάς

Η Skroutz Α.Ε. στηρίζει τη δράση της διεθνούς μη κυβερνητικής αναπτυξιακής οργάνωσης ActionAid Ελλάς, φιλοξενώντας το ηλεκτρονικό κατάστημά της στο www.skroutz.gr. Η συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση του έργου της ActionAid Ελλάς για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας και στη διάδοση του μηνύματος «Ας δώσουμε τέλος στη φτώχεια μαζί» στους επισκέπτες του www.skroutz.gr, μέσω της σχετικής προβολής με καμπάνια banner.

Το www.skroutz.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών, απαριθμώντας περίπου από 1,7 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, oι οποίοι πραγματοποιούν περισσότερες από 120.000 αναζητήσεις ημερησίως. Μέσα από το e-shop της ActionAid Ελλάς διατίθεται μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε μία λίστα που διαρκώς μεγαλώνει, όπως ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά ρούχα με εντυπωσιακά και πρωτότυπα σχέδια, καθώς και προϊόντα δίκαιου εμπορίου, όπως χειροτεχνήματα, αξεσουάρ, βιολογικά καλλυντικά και τρόφιμα. Τα προϊόντα δίκαιου εμπορίου προέρχονται από συνεταιρισμούς και μικρούς παραγωγούς των αναπτυσσόμενων χωρών και ανταποκρίνονται σε διεθνή κριτήρια σε όλο τον κύκλο παραγωγής, όπως ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον.

Στο χώρο του ηλεκτρονικού καταστήματος της ActionAid Ελλάς, οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να προμηθευτούν τα είδη του οργανισμού, υποστηρίζοντας δυναμικά τη δράση της οργάνωσης. Για κάθε αγορά που θα ολοκληρώνουν οι χρήστες του www.skroutz.gr από το e-shop της ActionAid, η οργάνωση θα αποστέλλει μήνυμα που επιβεβαιώνει τη συνεισφορά τους.
Η ActionAid ξεκίνησε τη δράση της στην Ελλάδα το 1998 και έκτοτε, τους στόχους και το όραμά της ενδυνάμωσαν με την αμέριστη υποστήριξή τους περισσότεροι από 43.000 Έλληνες, που με την προσφορά τους συνεισφέρουν μακροπρόθεσμα στη βελτίωση της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Τα προϊόντα και το e-shop της ActionAid είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες του Skroutz στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.skroutz.gr/m/1690/ActionAid-e-shop

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ