Παρουσίαση της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ – πρέπει Υγεία

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας η επίσημη παρουσίαση σε συνέντευξη τύπου της πρωτοβουλίας του Ο.Κ. Ελευσίνας προς τους δημοσιογράφους, που αφορά τον Προαγωνιστικό έλεγχο πρόληψης υγείας για ασφαλή άθληση.

Στην παρουσίαση του ΠΡ.Ε.Π.Υ. – πρέπει Υγεία ο Πρόεδρος του Ο.Κ. Ελευσίνας κ. Αντώνης Μπαλάφας αναφέρθηκε στην ανάγκη γέννησης της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ. και στις δράσεις που θα την συνοδεύσουν. Και έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από γονείς, γιατρούς, αθλητικούς συλλόγους και κρατικούς φορείς να ευαισθητοποιηθούν για να μη θρηνήσουμε κι άλλους αδικοχαμένους αθλητές για λόγους υγείας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Τσουκαλάς, εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής η κα Παναγιώτα Παππά, ο γενικός χειρουργός Γιάννης Μπίρης με την ιδιότητα Προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής ΕΣΚΑΝΑ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing κ. Παντελής Τζαφέρης, ο πρώην εθνικός προπονητής αλμάτων κ. Τσούτσουρας Σπύρος, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Μπάσκετ κ. Κώστας Κεραμιδάς, ο δ/ντής του περιοδικού και χορηγός επικοινωνίας ALL STAR BASKET κ. Δημήτρης Καρύδας και πολλοί ακόμη δημοσιογράφοι από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Παναγιώτης Γιαννάκης διεθνής προσωπικότητα στο χώρο του αθλητισμού. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κος Θανάσης Παπαμιχαήλ εκπρόσωπος της εταιρίας επικοινωνίας και διαφήμισης ananas α.ε..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ