ΑΒ Βασιλόπουλος: Διακρίσεις για HR και Franchise

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, κατακτώντας δύο ακόμη βραβεία σε σημαντικούς θεσμούς που αφορούν στον τομέα του Ανθρωπίνου Δυναμικού και το δίκτυο franchise.

Συγκεκριμένα, η διάκριση ήρθε από τα βραβεία Ανθρωπίνου Δυναμικού της KPMG στην Ελλάδα, τα οποία αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν εταιρείες που επιδεικνύουν σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση της Απόδοσης, Αποδοχών και Παροχών» για την υποψηφιότητα «Επιτυγχάνοντας ποιοτική αξιολόγηση: από το σχεδιασμό στην εφαρμογή και βελτίωση της εργασιακής μας απόδοσης».

Παράλληλα, στα “Franchise Business Awards 2016”, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε το βραβείο “Best Marketing Campaign” για το πρόγραμμα «Κυνήγι Πόντων & Προσφορών» μέσω του οποίου έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές, αποδεικνύοντας ότι η εταιρεία καλύπτει  τις ανάγκες τους, κάθε εποχή.

Αυτές οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη θέση της ΑΒ Βασιλόπουλος μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών λιανεμπορίου και αποδεικνύουν τη διαρκώς εξελισσόμενη πορεία της στην εγχώρια αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ