Lidl: Στο top 5 των κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών

Ακόμη υψηλότερη θέση κατέλαβε η Lidl στην κατάταξη με τις κοινωνικά υπευθυνότερες εταιρείες τη φετινή χρονιά. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις 5 πρώτες κοινωνικά υπεύθυνες εταιρίες στην Ελλάδα συγκαταλέγεται η Lidl, σύμφωνα με έρευνα για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Κατανάλωση 2012» που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και τη δημοσκοπική εταιρία MRB.

Το έτος 2011, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η Lidl Hellas κέρδισε μια θέση ανάμεσα στις 10 πιο υπεύθυνες κοινωνικά εταιρείες στην Ελλάδα.

Σκοπός της συγκεκριμένης έρευνας, η οποία διενεργείται σε 28 χώρες και φέτος διεξήχθη για όγδοη φορά στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας, είναι να εξετάσει τη συμπεριφορά των καταναλωτών απέναντι στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής και ανάμεσα σε δείγμα 1.000 Ελλήνων πολιτών, η Lidl Hellas επιλέχθηκε από τους ίδιους τους καταναλωτές ως μια από τις 5 κοινωνικά υπευθυνότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα το 2012. Για τη Lidl, η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τους ίδιους τους καταναλωτές η διαρκής συμμετοχή και συμβολή της εταιρίας, ειδικά στη σημερινή εποχή, στην αναβάθμιση της ζωής των Ελλήνων πολιτών και στην ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων.

Η LIDL, ακόμα πιο δυναμικά μετά την επιβράβευση από τους ίδιους τους καταναλωτές, συνεχίζει και ενισχύει το κοινωνικό σύνολο, με πράξεις ευθύνης, καινοτομίας και κοινωνικής ευαισθησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ