Lidl Hellas: Απέσπασε τιμητική διάκριση για την κοινωνική προσφορά

Στο πλαίσιο του «1st Annual Sustainability Summit» που διοργανώθηκε στις 17 Μαρτίου 2016 η Lidl Hellas απέσπασε τιμητική διάκριση για την κοινωνική της συνεισφορά και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα εκστρατειών προληπτικής ιατρικής «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Το 1st Annual Sustainability Summit πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (Centre for Sustainability and Excellence – CSE). Η εκδήλωση, με τίτλο «Τhe Role of the Sustainability Professional in the Current Economic Environment, Challenges & Opportunities’», είχε ως στόχο να περιγράψει τον σημαντικό ρόλο του επικεφαλής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς και τις μελλοντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις εταιρείες και τα στελέχη που ειδικεύονται στον ρόλο αυτό.

Το πρόγραμμα «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», για το οποίο διακρίθηκε η Lidl, απευθύνεται κατά βάση στους άνεργους, ανασφάλιστους και πολύτεκνους. Μια ομάδα εθελοντών γιατρών επισκέπτεται ακριτικές περιοχές της χώρας και προσφέρει υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, πραγματοποιεί εμβολιασμούς στα παιδιά και παρέχει ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για τη Lidl Hellas, καθώς αναγνωρίζεται εμπράκτως η αφοσίωσή της στις αρχές της, η αγάπη της για το συνάνθρωπο και το όραμά της για ένα καλύτερο αύριο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ