Geo Routes: Παρουσία της ΕΑΣΕ η παρουσίαση των πολιτιστικών διαδρομών Σερρών

Στο διάστημα 24-27 Μαρτίου 2016, εκπρόσωποι από την Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) συμμετείχαν στην επίσημη παρουσίαση των πολιτιστικών διαδρομών των Σερρών, οι οποίες αποτελούν προϊόν στενής συνεργασίας και σταθερής προσπάθειας της Π.Ε. Σερρών και του Geo Routes Cultural Institute.

Τα μέλη της ΕΑΣΕ, με πλούσια ήδη εμπειρία από την επαφή τους στην ‘άλλη’ Ελλάδα μέσα από τα πολιτιστικά οδοιπορικά των Geo Routes, στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να εκπλαγούν από ένα τόπο σπάνιας φυσικής ομορφιάς, γεμάτο σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα, ανθρώπους ευαίσθητους και φιλόξενους, και να διαπιστώσουν τις απεριόριστες δυνατότητες για πολυεπίπεδη ανάπτυξη του νομού.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε στην έδρα της Π.Ε. Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος ενημέρωσε για την ιστορία, το πολιτιστικό απόθεμα και τις προοπτικές ανάπτυξης των Σερρών. Θεματική υποδοχή επίσης επιφύλαξαν, η Δήμαρχος Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα στο καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας στο βουνό της Σούρπας, και ο Δήμαρχος Αμφίπολης Κων/νος Μελίτος στην έδρα του Δήμου στον Ροδολίβος, όπου με την παρουσία και της βουλευτού κ. Φωτεινής Αραμπατζή, οι πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσίασαν ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα και τοπικά παραδοσιακά προιόντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ