Social Impact Award: Τα μέλη της κριτικής επιτροπής

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 17.00 θα είναι παρόντα στο The Hub Athens τα μέλη της κριτικής επιτροπής του φετινού Social Impact Award Greece!

Η διαδικασία έχει ως εξής: Κάθε ομάδα ανεβαίνει στη σκηνή και έχει στη διάθεσή της μόλις 30 δευτερόλεπτα, για να παρουσιάσει την ιδέα της και να την εξηγήσει στην κριτική επιτροπή. Στη συνέχεια, η κριτική επιτροπή έχει 2,5 λεπτά για να κάνει 3 ερωτήσεις και να δώσει feedback στους διαγωνιζόμενους. Αμέσως μετά τη διαδικασία του pitching, όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν στο networking event για πιο άμεσο feedback, σχόλια και για συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις παρουσιάσεις τους.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Social Impact Award Greece 2016 είναι:

Γεώργιος Σεραφείμ, Καθηγητής Harvard Business School
Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Συνιδρυτής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Μιχάλης Πρίντζος, Program Director στο Hellenic Initiative
Ελένη Σαλαβού, Επίκουρη Καθηγήτρια ΟΠΑ και Ιδρυτικό μέλος ερευνητικής μονάδας κοινωνικής επιχειρηματικότητας
Μπέττυ Τσακαρέστου, Επικουρη καθηγήτρια & διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης & Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων & Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Ευθύμιος Νικολόπουλος, Business Executive
Νίκος Δημάκης, Marketing Consultant
Πέτρος Κόκκαλης, Ιδρυτής Aephoria
Ολίβια Κυριακίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Διευθύντρια της Μονάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρης Πούλης,  COO SAP Services South Europe, Middle    East and Africa
Jimmy Αθανασόπουλος, Επικεφαλής Κοινωνικής Ευθύνης Libra Group
Νώπη Ρωμανίδου, Μanaging Director – Strategic Marketing & PR Company, Ally Founder & Owner – The DoitEco Project
Στάθης Αναγνώστου, Finance & Strategy Professional Office of the President, World Bank Group

Το Social Impact Award είναι ένα διεθνές πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, που επιβραβεύει με 3.000€ τρεις νικήτριες ομάδες, που συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους που θέλουν να φέρουν μία αλλαγή στην κοινωνία, αξιοποιώντας καινοτόμες και δημιουργικές μεθόδους και αναπτύσσοντας τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Στην Ελλάδα διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Impact Hub Athens. Προηγούμενοι νικητές του Social Impact Award Greece είναι οι Yourule, Ithacaκαι οι Effect (2015) και οι BloodE, Own Funding και Filisia (2014).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ