NEL LINES: Υποστήριξη ασθενών με Οστεοπόρωση

Η NEL LINES, στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στις ανάγκες των κατοίκων απομακρυσμένων νησιών, στηρίζει την εκδήλωση που διοργανώνει στη Λήμνο ο  Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μ.Ε.Α.Σ «ΕΡΜΗΣ» Βάρους.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης που θα διεξαχθεί  το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 με θέμα «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη: την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας, και τη διεξαγωγή ενημερωτικών ομιλιών από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Η NEL LINES, στέκεται έμπρακτα αρωγός σε αυτή την κοινωνική προσφορά προς τους Λημνιούς μεταφέροντας εντελώς δωρεάν το κλιμάκιο των γιατρών-επιστημόνων που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.  Με απόλυτο σεβασμό προς τους νησιώτες, η NEL LINES συνεχίζει να αναπτύσσει κοινωνική πολιτική, με διάθεση σταθερής και διαρκούς προσφοράς υπηρεσιών και με κριτήριο τις ανάγκες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ