Edenred: Βραβεύθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον

Η Edenred, παγκοσμίως αναγνωρισμένη ηγέτιδα στις υπηρεσίες διατακτικών, έλαβε για μία ακόμη φορά το βραβείο Best Workplaces 2016, στην κατηγορία «εταιρείες της Ελλάδας με 20-49 εργαζόμενους».

Για 14η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® αξιολόγησε εταιρείες απ’ όλους τους κλάδους, που στοχεύουν στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο με τη σειρά του έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για τους εργαζόμενους όσο κατά συνέπεια και για τις ίδιες τις εταιρείες. Για την Edenred, αυτή είναι μια διάκριση τεράστιας σημασίας, καθώς πιστοποιεί τη σταθερή δέσμευση και τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον στους ανθρώπους της. Άλλωστε, η εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς την εταιρεία τους και η υπερηφάνεια γι’ αυτό που κάνουν οδηγεί αποδεδειγμένα σε καλύτερη συνεργασία και θετικές εργασιακές σχέσεις, τα οποία συνεπάγονται αυξημένη ανταγωνιστικότητα!

Το αποτέλεσμα της έρευνας, που βασίζεται και στη γνώμη των ίδιων των εργαζομένων, αυτή τη χρονιά είναι διπλά σημαντικό γιατί η Edenred, που έχει ως αποστολή να παρέχει λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή των εργαζομένων, υπερήφανα γιορτάζει φέτος 20 Χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά… 20 χρόνια στα οποία το πιστεύω της παραμένει σταθερό: “Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία δεν πρέπει να μένει μόνο στη θεωρία, αλλά να φαίνεται με πράξεις!”

Η Edenred, συνδυάζοντας την αποδεδειγμένη εμπειρία και δυναμικότητα με τις τελευταίες τεχνολογικές πρωτοπορίες, έχει παρουσία σε 42 χώρες, με 41 εκατομμύρια δικαιούχους, 660.000 εταιρείες-πελάτες και περισσότερα από 1.400.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα. Ως σκοπό έχει την υποστήριξη της προσπάθειας των οργανισμών που επιδιώκουν τη φροντίδα του ανθρώπινου δυναμικού τους, καθώς επίσης και τη δημιουργία ενός φιλικού προς τον εργαζόμενο περιβάλλοντος, διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή των εργαζομένων, εν κινήσει ή στο χώρο εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της τροφής,  της ποιότητας ζωής, της διαχείρισης του στόλου των οχημάτων, των επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς και τα κίνητρα και τις επιβραβεύσεις.

Στην ελληνική αγορά η Edenred ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1997 και σήμερα συνεργάζεται με πάνω από 4.000 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 130.000 χρήστες, ενώ παράλληλα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους χρήστες μέσω ενός δικτύου που ξεπερνά τα 10.000 συνεργαζόμενα σημεία-καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ