Μessaritis Ανανεώσιμες: Ανανεώνει τη συνεργασία της με την ABB

Η Μessaritis Ανανεώσιμες συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στη λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία ABB, ως εξειδικευμένου τεχνικού συνεργάτη (Service Partner) στον τομέα των Solar Inverters (φωτοβολταϊκών αντιστροφέων).

Η εταιρία, συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις της στο χώρο των υπηρεσιών και της τεχνικής υποστήριξης, με στόχο να παρέχει στους συνεργάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικές υποστήριξης.

Η εξουσιοδότηση της Messaritis να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τους αντιστροφείς της εταιρίας ABB, αποδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση της ισχυρής τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρία στο φάσμα παροχής υπηρεσιών συντήρησης σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς. Η διαρκής προσπάθεια της εταιρίας να καινοτομεί αποδεικνύεται τόσο από το άριστο επίπεδο υπηρεσιών After Sales που προσφέρει, όσο και από τις νέες υπηρεσίες και συνεργασίες που της προσδίδουν προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή επέκταση της συνεργασίας με την ABB, ο κ. Ιωάννης Μεσσαρίτης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι, καθώς η πολυετής συνεργασία της εταιρίας μας με την ABB, επισφραγίστηκε με την ανανέωση της συνεργασία μας στον τομέα της υποστήριξης φωτοβολταϊκών αντιστροφέων. Η επέκταση της συνεργασίας αυτής, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον τομέα των υπηρεσιών της εταιρίας, καθώς και τη συνεχή προσπάθεια μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες μας.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι εταιρίες του κύρους της ABB, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ταυτόχρονα καθίσταται δεσμευτική προκειμένου να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των επενδύσεων».

Η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από την TÜV Rheinland για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ