Open House-Pierce: Μαθητικό Φεστιβάλ για καλό σκοπό

Το Open House του Pierce, μία σταθερή παράδοση για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, πραγματοποιείται φέτος το Σάββατο 23 Απριλίου στο Pierce από τις 15:00 και σας προσκαλεί στην κορυφαία μαθητική γιορτή.

Κάθε χρόνο, οι Μαθητικές Κοινότητες του σχολείου βάζουν τα δυνατά τους και διοργανώνουν ένα συναρπαστικό φεστιβάλ με δραστηριότητες, παιχνίδια, συναυλίες και αγώνες, γεύσεις κι εκπλήξεις, για να παρουσιάσουν το πολυποίκιλο έργο τους αλλά και για έναν καλό σκοπό: τα έσοδα από το Open House χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν υποτροφίες, αλλά και για να υποστηριχθεί το έργο φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Πέρυσι οι μαθητές κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα για 26 υποτροφίες και για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Φέτος, το Open House επιστρέφει με πλήθος δραστηριοτήτων: Ελάτε για να θαυμάσετε τις εκθέσεις και τα έργα των μαθητών, να γευτείτε γλυκά κι αλμυρά εδέσματα που ετοιμάσαμε για σας, να παρακολουθήσετε θεατρικά και μουσικά δρώμενα, αλλά και να διασκεδάσετε με παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες και διαγωνισμούς.

Οι δραστηριότητες είναι πολλές και διαφορετικές: Από ένα live DJ set μέχρι το γνωστό «κυνήγι του θησαυρού», από αγώνες επιχειρηματολογίας μέχρι αγώνες 5×5, κι από ομιλίες Ted-Ed μέχρι χορωδίες, μελωδίες και την πολυαναμενόμενη «δυνατή» μαθητική συναυλία στα ανοιχτά γήπεδα, στο καταπράσινο περιβάλλον του Pierce.

Φέτος, το Open House θα στηρίξει το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης την Πτέρυγα Εγκαταλελειμμένων Νεογνών του νοσοκομείου Αλεξάνδρα και το Κοινωνικό Μαγειρείο του δήμου Αγίας Παρασκευής. Επιπλέον, θα υποστηριχθεί το Ταμείο Υποτροφιών του Σχολείου, μέσω του οποίου δίνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης σε αριστούχους μαθητές και μαθητές που αντιμετωπίζουν έκτακτες οικονομικές δυσχέρειες. Υποστηρίξτε την πρωτοβουλία των μαθητών του Pierce με την παρουσία σας στο Open House!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ