Η MATTEL στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η MATTEL και η Barbie, με γνώμονα τη δέσμευσή τους για προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στη στήριξη μη προνομιούχων παιδιών, αγκαλιάζουν με συνέπεια και ευαισθησία τις δράσεις του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η MATTEL συνέβαλε στην ανακαίνιση ενός σπιτιού του οργανισμού στον Καρέα, όπου μεγαλώνουν 27 παιδιά, με χορηγία ύψους 25.000€, έχοντας σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Στα 14 σπίτια του οργανισμού ζουν με σεβασμό, διακριτικότητα αλλά κυρίως με περίσσεια αγάπη και στοργή, εκατοντάδες παιδιά που κινδυνεύουν. Κύριο μέλημα του οργανισμού αποτελεί η αποφυγή ιδρυματοποίησης των παιδιών και βασικός στόχος η ομαλή και αξιοπρεπής επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι, μέσα από τη χορηγία αυτή, πραγματοποιείται μια προσπάθεια να γίνει το περιβάλλον στο οποίο ζουν τα παιδιά ακόμη πιο όμορφο.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Mattel Children’s Foundation, το οποίο ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Από την ίδρυσή του, το Ίδρυμα Mattel Children’s Foundation έχει επικεντρώσει τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες σε ένα σημαντικό στόχο: τη βελτίωση της ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ