Μασούτης: Διάκριση στα HR Excellence Awards

Στην Επίσημη Τελετή Απονομής HR Excellence Awards, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έλαβε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Εκπαίδευση και Ανάπτυξη (Training and Development).

Η διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας της εταιρείας και του τμήματος HR για την υλοποίηση αλλά και τη συνέχιση μιας επιτυχημένης εταιρικής εκπαιδευτικής πολιτικής.

Στόχος του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος,  για το οποίο έλαβε τη διάκριση η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., ήταν η αύξηση της πιστότητας των πελατών μέσα από μια παράλληλη ευχάριστη εμπειρία αγορών για αυτούς, στην οποία συντελεί το προσωπικό με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Για αυτό σχεδιάστηκαν ειδικά ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα με κύρια θεματολογία «Επικοινωνία-Εξυπηρέτηση Πελατών και Εταιρική Κουλτούρα», τα οποία παρακολούθησαν:

  • οι ταμίες – πωλήτριες της εταιρείας
  • το νεοεισερχόμενο προσωπικό
  • οι εργαζόμενοι συγκεκριμένων καταστημάτων της εταιρείας

Επίσης, έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή μιας συνολικά  ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες των καταστημάτων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ